Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εθνική ομάδα του πόλο συνεχίζει αήττητη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς μετά από τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ουγγαρίας, αναδείχθηκε ισόπαλη 6-6 με την Ιταλία και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου της.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου – Οι ελληνικές συμμετοχές

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχασε μια τεράστια ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες της καθώς προηγήθηκε και με 6-2 απέναντι στη «Σκουάντρα Ατζούρα» όμως στην τελευταία περίοδο είδε τους αντιπάλους της να σκοράρουν τέσσερα αναπάντητα γκολ και να παίρνουν την ισοπαλία με 6-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ελλάδα με διαδοχικά γκολ των Γενηδουνιά, Καπότση, Αργυρόπουλου και Βλαχόπουλου κατάφερε να μετατρέψει το 2-2 σε 6-2! Ωστόσο στο τέταρτο οι Ιταλοί απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τον Ετσενίκε να διαμορφώνει το τελικό 6-6 στα 1:09 πριν από το φινάλε.

Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν ο Βλαχόπουλος (6'09'' πριν τη λήξη του αγώνα), ο Γενηδουνιάς (1'31'' πριν το τέλος του παιχνιδιού) και ο Φουντούλης (28'' πριν τη λήξη του ματς).

Πλέον η ελληνική ομάδα αναζητά τη νίκη την Πέμπτη (29/7, 12:20) απέναντι στην Ισπανία ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 0-4, 4-0

ΙΤΑΛΙΑ (Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φλούβιο, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 2, Πρεσιούτι, Βελότο, Ρενζούτο, Εστενίκε 1, Φιγκάρι, Μποντέγκας, Αϊκάρντι 1, Ντόλτσε.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA