Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάικλ Φελπς αποσύρθηκε από την επαγγελματική κολύμβηση με την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, αλλά υπάρχουν τρία άτομα που θα μπορούσαν να τον πείσουν να επιστρέψει στην πισίνα: τα παιδιά του!

Ο 23 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, αποκάλυψε ότι θα έβλεπε την επιστροφή του στον υγρό στίβο στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες 2028.

«Δεν επιστρέφω τώρα, μην σας μπαίνουν ιδέες» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω. Δεν έχω καμία επιθυμία να μπω στο νερό αυτή τη στιγμή. Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος».

Ωστόσο, εάν οι γιοι του -Μπούμερ Ρομπέρ, Μάβερικ Νικόλας και Μπέκετ Ρίτσαρντ- κάποια στιγμή ρωτήσουν «γιατί δεν αγωνίζομαι, θα δούμε ποια θα είναι η απάντηση τότε», είπε ο Φελπς γελώντας.

«Θα έκανα οτιδήποτε για τα παιδιά μου», πρόσθεσε ο αθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Τόκιο για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να στηρίξει την ομάδα κολύμβησης των ΗΠΑ.

Ωστόσο, σε παλιότερες δηλώσεις του ο Ολυμπιονίκης είχε δηλώσει ότι δεν θα ωθούσε τα παιδιά του να γίνουν επαγγελματίες κολυμβητές λέγοντας: «Η Νικόλ κι εγώ κάναμε πολλές συζητήσεις γι' αυτό το θέμα και νομίζω ότι το μεγαλύτερο πράγμα είναι να μπορέσουν να βρουν το δικό τους δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν».

«Είμαστε πάντα εκεί για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, αλλά δεν θέλω να τους αναγκάσω να κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Έτσι ήταν η μαμά μου μαζί μου και είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτό», πρόσθεσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA