Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ντεμπούτο του Λούκα Ντόντσιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν εντυπωσιακό με τους 48 πόντους απέναντι στην Αργεντινή, όμως ο Σλοβένος σούπερ σταρ παραμένει στην επικαιρότητα των Αγώνων και για άλλο λόγο.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Πυγμάχος δάγκωσε τον αντίπαλό του, όπως ο Τάισον

Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν -και μετά κατέβηκαν- στον λογαριασμό της Ισπανίδας μπασκετμπολίστριας Κριστίνα Ούβινα, δείχνουν μέλη της Εθνικής ομάδας της Σλοβενίας να έχει στήσει κορονοπάρτι με αλκοόλ, πόκερ και... απουσία μέτρων ασφαλείας.

Στα μυστικότητα φαίνονται τόσο ο Λούκα Ντόντσιτς όσο και ο Ζόραν Ντράγκιτς σε δωμάτιο με μπουκάλια βότκας, ναργιλέ και μάρκες του πόκερ. Φήμες, μάλιστα, λένε ότι αρκετοί αθλητές διαφορετικών χωρών ήταν παρόντες σε αυτό το δωμάτιο, κάτι που απαγορεύεται από τη ΔΟΕ.

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά στο Ολυμπιακό Χωριό με τους διοργανωτές να προσπαθούν να διατηρούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα υγειονομικά μέτρα. Μάλιστα προβλέπονται, από τη ΔΟΕ, αυστηρές ποινές σε περίπτωση παραπτωμάτων. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την Ολυμπιακή Επιτροπή.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x82yozm
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA