Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό η Άννα Κορακάκη

Πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι για την Άννα Κορακάκη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει 294/300 και να βάζει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό

Η Άννα Κορακάκη (πηγή: ERT/Glomex)
Η Άννα Κορακάκη (πηγή: ERT/Glomex)

Να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που είχε κερδίσει στο Ρίο στα 25 μέτρα σπορ πιστόλι θέλει στο Τόκιο η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στο πρώτο σκέλος του προκριματικού, έχοντας 294/300, με επίδοση που μετά τις βολές των αθλητριών στα 3 από τα 4 γκρουπ την είχε στην 2η θέση.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα για την Πέμπτη 29 Ιουλίου - Οι ελληνικές συμμετοχές

Η Κορακάκη είχε 98/100 στην πρώτη, 100/100 στη δεύτερη και 96/100 στην τρίτη δεκάδα των βολών της. Μετά το τέλος και του 4ου γκρουπ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρέμεινε στην 2η θέση με την Σέρβα, Ζοράνα Αρούνοβιτς να ήταν στην κορυφή με 296/300.

Για να καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα πρέπει αύριο Παρασκευή να τα πάει το ίδιο καλά και στο δεύτερο σκέλος που είναι 30 βολές στο στόχο ταχείας βολής.

Αν μετά το δεύτερο σκέλος βρεθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα θα πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό και εκεί μετά από νέες πέντε βολές θα έχει την ευκαιρία αν βρεθεί μέσα στην τετράδα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Για το χρυσό θα αγωνιστούν οι δύο πρώτες και 3η με την 4η για το χάλκινο.

Πηγή: gazzetta.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Ολυμπιακοί Αγώνες #Αννα Κορακάκη