Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην πρώτη θέση του Α' ομίλου -μαζί με την Ιταλία- βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο, που νίκησε με 10-9 την Ιαπωνία για την τρίτη αγωνιστική του τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Η ελληνική ομάδα δυσκολεύτηκε απέναντι στους οικοδεσπότες Ιάπωνες νικώντας ουσιαστικά στην τελευταία επίθεσή της με το γκολ του Αργυρπόπουλου στα 32'' για το φινάλε, ωστόσο με αυτό το θετικό αποτέλεσμα έφτασε στο 2-1-0 ρεκόρ έχοντας να παίξει ακόμα με τη Νότιο Αφρική και τις ΗΠΑ.

Αυτή ήταν η 30ή νίκη της Ελλάδς στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πλέον είναι στο δικό της χέρι η πρώτη θέση στον όμιλο, που θα της φέρει θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο στα νοκ άουτ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-4, 2-1, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ(Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 3, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ομότο): Ταναμούρα, Αντάτσι 3, Κόπου, Σίγκα, Γιοσίντα 1, Σουζούκι, Σιμίζου, Τακάτα, Αράι 2, Ινάμπα 2, Οκάβα, Αράκι 1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA