Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εμβληματική μορφή του Εθνικού Πειραιά, ο Γιάννης Ματζουράνης, δίνει σκληρή μάχη με τον κορονοϊό καθώς βρίσκεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Ματζουράνης είναι θετικός στον κορονοϊό και η υγεία του έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες και για τον λόγο αυτό οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν πως πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Ο Εθνικός με ανάρτησή του στο facebook εύχεται ταχεία ανάρρωση στον μεγαλύτερο φίλαθλό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εθνικού:

Κράτα γερά !!!!! Ο εμβληματικός "Εθνικάρας" ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ μας ο Γιαννης Ματζουρανης δίνει μάχη με τον κορονοϊό στην εντατική του ευαγγελισμού. Όλος ο ΕΘΝΙΚΟΣ όλη η φίλαθλη ΕΛΛΑΔΑ Προσεύχεται για τον ΓΙΑΝΝΑΡΟ να βγει νικητής από αυτήν τη δύσκολη μάχη.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1133990483792235%26id%3D608612192996736&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA