Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός βάθρου έμεινε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Αννα Κορακάκη, καθώς στον τελικό των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι έμεινε στην 6η θέση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 18 βαθμούς κι έμεινε εκτός συνέχειας από τις βολές για τα μετάλλια. H δις Ολυμπιονίκης, Αννα Κορακάκη, είχε τερματίσει στην ίδια θέση και στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την πρώτη σειρά βολών είχε σκορ 1 με αποτέλεσμα να είναι στην έβδομη θέση. Η Κορακάκη ανέβασε στροφές στην τρίτη σειρά βολών σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση. Ωστόσο, μια κακή σειρά βολών την έφερε ξανά στην έκτη θέση. 

Η Τσια Τσεν Τιέν (Κινεζική Ταϊπέι) ήταν εκείνη που αποκλείστηκε πρώτη και την ακολούθησε η Ντόρεν Βένεκαμπ (Γερμανία). Στη συνέχεια η Άννα Κορακάκη αποκλείστηκε από τον υπόλοιπο αγώνα καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Χρυσή Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Μπατσαράσκινα από τη Ρωσία, ασημένια η Κιμ από την Νότια Κορέα και χάλκινη η Σιάο από την Κίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA