Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες: 6η η Κορακάκη στον τελικό στα 25 μέτρα της σκοποβολής

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκαν για την Αννα Κορακάκη με δύο έκτες θέσεις στα 10 μέτρα αεροβόλο και στα 25 μέτρα πιστόλι

Η Αννα Κορακάκη (πηγή: Associated Press)
Η Αννα Κορακάκη (πηγή: Associated Press)

Εκτός βάθρου έμεινε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Αννα Κορακάκη, καθώς στον τελικό των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι έμεινε στην 6η θέση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 18 βαθμούς κι έμεινε εκτός συνέχειας από τις βολές για τα μετάλλια. H δις Ολυμπιονίκης, Αννα Κορακάκη, είχε τερματίσει στην ίδια θέση και στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την πρώτη σειρά βολών είχε σκορ 1 με αποτέλεσμα να είναι στην έβδομη θέση. Η Κορακάκη ανέβασε στροφές στην τρίτη σειρά βολών σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση. Ωστόσο, μια κακή σειρά βολών την έφερε ξανά στην έκτη θέση.

Η Τσια Τσεν Τιέν (Κινεζική Ταϊπέι) ήταν εκείνη που αποκλείστηκε πρώτη και την ακολούθησε η Ντόρεν Βένεκαμπ (Γερμανία). Στη συνέχεια η Άννα Κορακάκη αποκλείστηκε από τον υπόλοιπο αγώνα καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Χρυσή Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Μπατσαράσκινα από τη Ρωσία, ασημένια η Κιμ από την Νότια Κορέα και χάλκινη η Σιάο από την Κίνα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Αννα Κορακάκη #Ολυμπιακοί Αγώνες