Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του Θανάσης έφτασαν στην Ελλάδα στις 11:25 ως πρωταθλητές του NBA και «τρέλαναν» το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στον χώρο του αεροδρομίου βρίσκονται περίπου 100 άτομα, ενώ φυσικά υπάρχουν και πολλά τηλεοπτικά συνεργεία. Από τους παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι είναι φίλοι της οικογένειας όπως επίσης συμμαθητές του Γιάννη και του Θανάση

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Ιακωβίδης: Στο πλευρό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Η ανάρτησή του στο Instagram

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Κυριακής ο MVP των τελικών και ο αδελφός του «πάτησαν» στη χώρα, ώστε να κάνουν τις διακοπές τους έπειτα από μια πολύ μεγάλη σεζόν, η οποία εντέλει άξιζε, όπως αποδείχθηκε.

Και μάλιστα, μαζί τους έχουν και την κούπα του NBA, όπως είχε πει υποσχεθεί στο twitter ο έλληνας σούπερ σταρ.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1420856839307251723?ref_src=twsrc^tfw

 Ο μοναδικός απών από το ταξίδι της επιστροφής είναι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρέμεινε στις ΗΠΑ. Ο λόγος; Θα συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στηρίζει τον Θοδωρή Ιακωβίδη

Ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο instagram, όπου τον ακολουθούν 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, για να καταδείξει τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι οποίες οδήγησαν έναν αθλητή, τον Θοδωρή Ιακωβίδη, που έχει αναδειχθεί Πανελλήνιος πρωταθλητής να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στην ηλικία των 30 μόλις ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA