ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
01/08/2021 14:41

Πύρρος Δήμας: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα μείνει στην άρση βαρών

Ο Πύρρος Δήμας χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και πρόσθεσε ότι πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη

Πύρρος Δήμας: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα μείνει στην άρση βαρών
Ο Πύρρος Δήμας (πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αθλητής της άρσης βαρών που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, όταν μίλησε για τις οικονομικές του δυσκολίες, θα παραμείνει στο άθλημα, όπως ανέφερε ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει την προσπάθειά του και με πολλούς υποστηρικτές απ’ ότι βλέπω. Ήδη κι εγώ είχα επικοινωνία, - δεν θέλω να πω ονόματα εταιρειών και ανθρώπων που θέλουν να συμβάλλουν και να βοηθήσουν τον Θοδωρή και γενικά το άθλημα. Θα μείνει ο Θοδωρής», τόνισε ο κ. Δήμας.

Διαβάστε ακόμη: Μεγαλείο ψυχής: Η συγγνώμη των Αντετοκούνμπο στον Θοδωρή Ιακωβίδη

Ο Πύρρος Δήμας χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και πρόσθεσε ότι πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιονίκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε την άρση βαρών μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά να ενδιαφερόμαστε κάθε μέρα για τα προβλήματά των αθλητών.

Πύρρος Δήμας: Να μην κόψουμε τα φτερά των νέων αθλητών

«Είναι μια μεγάλη συζήτηση που πρέπει να ξεκινήσουμε, για να στηρίξουμε τον Θοδωρή και άλλα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν Θοδωρής, ονειρεύονται να γίνουν Πύρρος, να πάνε σε μια Ολυμπιάδα και να κάνουν μεγάλα πράγματα και να μην τους κόψουμε τα φτερά», τόνισε.

Πύρρος Δήμας: Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες

Ο Πύρρος Δήμας επανέλαβε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών. «Έχω σκοπό να επιστρέψω και να ασχοληθώ με τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών από παίδες μέχρι ανδρών και γυναικών. Θέλω να είμαι υπεύθυνος γι’ αυτές και να αλλάξουμε μια και καλή. Δεν του αξίζει να είναι σε αυτή την κατάσταση το άθλημα αυτό, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες τη χώρα», είπε ο Ολυμπιονίκης.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ