Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κορονοϊός: Θετική αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Πλατανιώτη και Παπάζογλου (πηγή: Eurokinissi)
Πλατανιώτη και Παπάζογλου (πηγή: Eurokinissi)

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι θετική στον κορονοϊό και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Θετική στον κορονοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού. Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης»

Διαβάστε ακόμη: Ευαγγελία Πλατανιώτη: Μετά το αρνητικό τεστ κορονοϊού θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αγωνίζεται η Πλατανιώτη

Υπενθυμίζεται ότι θετική είχε βρεθεί και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία τελικά πήρε το πράσινο φως για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο Τόκιο, υποβλήθηκε σε COVID-test στο αεροδρόμιο, το οποίο ήταν αρνητικό και έμεινε στο Ολυμπιακό Χωριό. Ετσι, μετά τις προσπάθειες του Αρχηγείου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή, η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, δηλώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #Ολυμπιακοί Αγώνες #Ευαγγελία Πλατανιώτη #κολύμβηση

Best of Internet