Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου, έκανε σήμερα την Ελλάδα υπερήφανη αφού με τις επιδόσεις του βρέθηκε στην 1η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πέρα όμως από το μεγάλο του ταλέντο, απέδειξε σήμερα ότι έχει και αρκετό χιούμορ, αφού μοίρασε απλόχερα θεϊκές ατάκες που έκαναν τους πάντες να χαμογελάσουν. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τεντόγλου έκανε κάτι τέτοιο αφού και στο παρελθόν έχει ξαναχτυπήσει με παρόμοια αστεία. Είναι τόσο κούλ που πρόσφατα έλεγε ευχαριστώ στη κοπέλα του που του «έσπαγε τα νεύρα και πήγαινε τσιτωμένος στους αγώνες».https://twitter.com/chrisand77/status/1422036400501821441?ref_src=twsrc^tfw

Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Ο 23χρονος αθλητής με το που μπήκε στο στάδιο έκλεψε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή του είσοδο αφού φορώντας γυαλιά ηλίου έκανε μια φιγούρα ενός ήρωα από τα ιαπωνικά μάγκα (κόμικς). Μάλιστα η συγκεκριμένη φιγούρα είναι γνωστή στο ευρύ ιαπωνικό κοινό. Στη συνέχεια σε συνέντευξή του ανέφερε ότι: «Μπήκα με τα γυαλιά γιατί με ενοχλούσε ο ήλιος. Μετά μου άρεσαν, γι’ αυτό το κράτησα».

Όταν με μια «αλητεία» πήρε το χρυσό μετάλλιο

Όταν ο Τεντόγλου έκανε το εντυπωσιακό άλμα των 8.41 μέτρων, καταφέρνοντας να κλέψει στην κυριολεξία το χρυσό μετάλλιο μέσα από τα χέρια των αντιπάλων του, πήγε στον προπονητή του και τον ρώτησε με φωνή «Αλητεία;».

Ένα καφεδάκι μέχρι... την απονομή

Οι επικές ατάκες του Έλληνα Ολυμπιονίκη δεν σταματούν εδώ καθώς σε δηλώσεις, αναρωτήθηκε τι ώρα θα γίνει η απονομή και αποκάλυψε ότι θέλει γυρίσει στο Ολυμπιακό χωριό προκειμένου να πιει ένα «καφεδάκι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA