Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ραντεβού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια κλείστηκε. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, έκανε γνωστό ότι την Τρίτη, 3 Αυγούστου, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπακς, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, θα βρεθούν παρέα με τα τρόπαια (του πρωταθλητή και του MVP), στα Σεπόλια. Εκεί όπου ξεκίνησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το μαγικό ταξίδι για την κορυφή, μέσω του μπάσκετ.https://twitter.com/Giannis_An34/status/1422217042292260865?ref_src=twsrc^tfw

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά την άφιξή του στην χώρα μας, την Κυριακή, 1η Αυγούστου, είχε προαναγγείλει την επίσκεψή του στην πόλη που μεγάλωσε, με την οικογένειά του, ενώ είχε ζητήσει να κρατηθούν τα μέσα προστασίας κατά του κορονοϊού σε όποιους δώσουν το παρών.

«Ήταν μια απίστευτη διαδρομη , αλλα ειχα ανθρώπους που με βοήθησαν , με πίστεψαν και με έσπρωξαν να γίνω καλύτερος. Το να είσαι πρωταθλητής ΝΒΑ είναι εθιστικό συνάισθημα. Ομως το καλύτερο συναίσθημα είναι που έγινα πατέρας και θα ξαναγίνω. Δεν το πιάνει το συναίσθημα του ΝΒΑ. Ομως όλη η διαδρομη΄είναι  τρελή. Και θα έχουμε τρόπαιο ΝΒΑ με Θανάση και θα πηγαίναμε το τρόπαιο όπου θέλαμε. Ας βάζαμε κανένα σουτ πρώτα!  Δεν έχουμε σταματήσει ως οικογένεια. Και αυτό είναι το νόημα στη ζωή. Οι γονείς μας δεν σταμάταγαν. Δούλευαν κάθε μερα για να μας μεγαλώσουνε και να μας ταϊσουν» δήλωσε κατά την άξιφή του στη χώρα μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA