Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι συναθλητές τους στους δύο Ελληνες Ολυμπιονίκες Μίλτο Τεντόγλου και Λευτέρη Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό. Μετά την μεγάλη τους επιτυχία ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου και ο χάλκινος «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν στο Ολυμπιακό Χωριό όπου και έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τα μέλη της ελληνικής αποστολής που έχουν παραμείνει στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα, μόλις ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου έφτασε στο Ολυμπιακό Χωριό, ο πρόεδρος της αποστολής, τα μέλη της και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας πόλο είχαν κατέβει στην είσοδο του ξενοδοχείου και μόλις τον είδαν τον χειροκρότησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια. Μάλιστα κάποια στιγμή οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο απευθύνθηκαν στον Τεντόγλου και του είπαν: «Μίλτο σε ευχαριστούμε» για να απαντήσει αυθόρμητα αυτός: «Εγώ σας ευχαριστώ μάγκες». Εν συνεχεία άπαντες φώναξαν ρυθμικά το όνομα του.

https://www.instagram.com/tv/CSEruvgnUZs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο και ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος και έσπευσε να πάρει αγκαλιά τον Τεντόγλου ενώ στη συνέχεια άκουσε και το δικό του όνομα να γίνεται σύνθημα στα χείλη της ελληνικής αποστολής. Μάλιστα δεν παρέλειψε να δώσει υπόσχεση για διάκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CSEtxD3HA9k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας. «Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)» έσπευσε να τον... διορθώσει η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να γελάσουν. «Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε στο Παρίσι» συνέχισε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

https://www.instagram.com/tv/CSEwqsVHVi2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA