Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πρωταθλητές και στη ζωή: Η Εθνική Πόλο δίνει 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Η Εθνική Πόλο που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες παραχωρεί το μισό πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Πηγή: Associated Press
Πηγή: Associated Press

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Εθνική Πόλο, η οποία παραχωρεί 100.000 ευρώ από το πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη ως βοήθεια για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές φωτιές. Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος, ως επιβράβευση για την μεγάλη τους επιτυχία.

Οι παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι στις δηλώσεις τους είχαν αναφερθεί στις δραματικές στιγμές που περνάει η Ελλάδα στα πύρινα μέτωπα, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το μισό πριμ, δηλαδή τα 100.000 ευρώ, ως στήριξη στους πυρόπληκτους.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω των social media της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #πόλο #Εθνική ομάδα #Βαγγέλης Μαρινάκης #Ολυμπιακοί Αγώνες #Τόκιο