Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν η Ισραηλινή αθλήτρια Lonah Chemtai Salpeter, πάτησε το πόδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ήταν προετοιμασμένη να δώσει τον αγώνα της ζωής της. Υπήρχε μια μικρή λεπτομέρεια όμως, ικανή να τα καταστρέψει όλα: η περίοδός της.

Διαβάστε ακόμη: Simone Biles: Τα μαθήματα από την απόφασή της να βάλει την ψυχική υγεία πάνω από τα μετάλλια

Η Lonah ανησυχούσε για έναν παράγοντα τον οποίον δεν μπορούσε να προβλέψει. Η περίοδός της θα ερχόταν δύο μέρες πριν από το αγώνισμα και η ίδια ήξερε πως θα «επηρέαζε το 100% της απόδοσής μου». Η περίοδός της τελικά δεν ήρθε παρά μόνο μετά τον αγώνα, όπως είπε η Lonah, αλλά παρόλα αυτά επηρέασε την πορεία της.

Την επομένη του αγώνα, η Lonah δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας ότι η περίοδός της επηρέασε την απόδοσή της και ότι μοιράστηκε την ιστορία της για να «διαλύσει» το στίγμα γύρω από τη συζήτηση για την έμμηνο ρύση και τις επιπτώσεις της στον αθλητισμό.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLCSALPETER%2Fposts%2F316169079984689&show_text=true&width=500

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA