Μενού
  • Α-
  • Α+

Στέφανος Τσιτσιπάς έχοντας εξαιρετικά διαστήματα, πέρασε το εμπόδιο του Αλιασίμ (Νο.17) επικράτησε 2-1 σετ (6-2, 5-7, 6-1) σε 2 ώρες και 12 λεπτά και βρέθηκε στον ένατο φετινό του ημιτελικό, καθώς πήρε το εισιτήριο για την τετράδα του Σινσινάτι Όπεν.

Εκεί θα περιμένει τα ξημερώματα της Κυριακής (22/8 - 01.00) τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Σάσα Ζβέρεφ και τον Κάσπερ Ρουντ. Ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε από την απώλεια του δεύτερου σετ, μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο κι έφτασε στην πέμπτη σερί νίκη του σε βάρος του Φίλιξ Αλιασίμ. Ο Ελληνας πρωταθλητήςς που έχει φέτος 48 νίκες σημείωσε 22 winners και είχε 20 αβίαστα, ενώ ο Αλιασίμ είχε αντίστοιχα 20 και 34.

https://twitter.com/atptour/status/1428883244305444869?ref_src=twsrc^tfw

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο επίκεντρο όχι για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά για τις δηλώσεις του για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γιατί δεν είναι υποχρεωτικό και θα το κάνει μόνο αν είναι υποχρεωτικό. Αυτές του οι δηλώσεις προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων με τον πατέρα του να προσπαθεί να δώσει «ασπίδα προστασίας» στον γιο του. Ο ίδιος σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τα λεγόμενά του και να μετριάσει τις αντιδράσεις, είπε ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού, αλλά αισθάνεται πως το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά. Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά δεν βλέπει τον λόγο να εμβολιαστεί στην ηλικία που είναι. «Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA