Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απάντησή του Στέφανου Τσιτσιπά, σε ερώτηση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊούείχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε ότι ένα πρότυπο του αθλητισμού, λέγοντας ότι θα το κάνει όταν είναι υποχρεωτικό, δεν συμβάλλει στο να μπει ένα τέλος στην πανδημία. Ο ίδιος με νέα δήλωσή του, σε συνέντευξη που παραχώρησε, φαίνεται να μην υποστηρίζει πλέον την ίδια θέση.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός. Είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή. Έχει ενοχλήσει τους πάντες όλο αυτό με την Covid» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Παράλληλα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην πολυσυζητημένη δήλωσή του για τα Harrods, την κατάθλιψη αλλά και την κριτική που έχει δεχθεί από τους συναθλητές του για τα toilet breaks του. Όπως είπε δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει δηλώσει, όπως για παράδειγμα η ανάρτηση για τα Harrods.

 «Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω» είπε για τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απάντησε για τα Harrods: «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε».

Αναφερόμενος στη Μαρία Σάκκαρη είπε: «Η Μαρία θέλω οπωσδήποτε, αν έχει τις ευκαιρίες, να κάνει κάτι καλό στο άθλημα και ας το κάνει πριν από εμένα».

Για το αν θέλει να κάνει τη ζωή του ταινία όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο επιτυχίας του. Αυτά που έχει καταφέρει ο Αντετοκούνμπο δεν χρειάζεται μόνο ταινία αλλά μία ολόκληρη σειρά στο Netflix. Δεν μιλάμε συνέχεια, αλλά τον θεωρώ φίλο μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA