Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κυριακή ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατακλύστηκε από χαμόγελα και ανθρώπους που βγήκαν ξανά στους δρόμους για να τρέξουν! Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης - bwin, καθώς και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος επέστρεψαν, για να σκορπίσουν χαμόγελα κι ελπίδα στην πόλη. Είχε περάσει, άλλωστε, μια χρονιά χωρίς τα αγαπημένα δρομικά events των Θεσσαλονικιών, οπότε ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν να καταφτάνουν στο σημείο εκκίνησης.

Η bwin, η οποία διαχρονικά υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events της χώρας, ήταν ξανά εκεί, με δυναμική παρουσία και στους δύο Μαραθώνιους. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand μοίρασε δώρα στους συμμετέχοντες, ενώ η bwin Running Team έδωσε ξεχωριστό χρώμα στις διοργανώσεις, συγκεντρώνοντας πολλούς ενθουσιώδεις δρομείς. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, αλλά και 5 πρωταθλητές του προγράμματος «Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, η Ελίνα Τζένγκο, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Σοφία Κεσσίδη και ο Αναστάσιος Λατιφλάρι έτρεξαν με τα χρώματα της bwin, δίνοντας την ευκαιρία στους υπόλοιπους δρομείς να τους γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν για τα επιτεύγματά τους. Παράλληλα, η μπάντα κρουστών “Batala Salonica” έδωσε τον ρυθμό και εμψύχωσε με τη μουσική της τους δρομείς, κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε ξανά στη Θεσσαλονίκη, για δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, τις οποίες η bwin υπερήφανα υποστηρίζει. Για εμάς η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των ανθρώπων που τρέχουν ξανά, βιώνοντας τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μεγάλων αθλητικών event της χώρας και να συμμετέχουμε ενεργά, επιμένοντας στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας».

Η bwin συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό μαζικό αθλητισμό και είναι αρωγός στην προσπάθεια εξέλιξης των μεγάλων δρομικών events της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA