ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
07/02/2022 19:28

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η 15χρονη Καμίλα Βαλιέβα έκανε τετραπλό άλμα στο πατινάζ

Ιστορία έγραψε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες η 15χρονη Καμίλα Βαλιέβα καθώς πέτυχε τετραπλή περιστροφή - Η έφηβη εκτέλεσε ένα quad salchow (τέσσερις πλήρεις περιστροφές στον αέρα) ενώ έπαιζε στο Bolero του Ravel

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η 15χρονη Καμίλα Βαλιέβα έκανε τετραπλό άλμα στο πατινάζ
Πηγή: Associated Press
Ανάγνωση:

Ιστορία έγραψε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες η 15χρονη Καμίλα Βαλιέβα καθώς πέτυχε τετραπλή περιστροφή. Η έφηβη εκτέλεσε ένα quad salchow (τέσσερις πλήρεις περιστροφές στον αέρα) ενώ έπαιζε στο Bolero του Ravel στο ελεύθερο. Λίγο μετά ήταν και η πρώτη που το έκανε για δεύτερη φορά.

«Θα μιλάμε για αυτή τη στιγμή για τα επόμενα 100 χρόνια», δήλωσε στην εκπομπή η σχολιαστής των Ολυμπιακών Αγώνων του NBC, Τάρα Λιπίνσκι. «Θεέ μου. Αν αυτή η παράσταση δεν ενέπνευσε ολόκληρο τον κόσμο να ασχοληθεί με το πατινάζ στον πάγο, δεν ξέρω τι θα έκανε», δήλωσε στο NBC, ο Τζόνι Γουέιρ, από την πλευρά του. Η 15χρονη συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά της στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες του περασμένου μήνα, έγινε η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε τους 90 βαθμούς στο σύντομο πρόγραμμα.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ KAMILA VALIEVA
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ