Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τελικός του Super Bowl είναι το πιο πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αυτό δεν είναι μόνο για αθλητικούς λόγους... Πέραν της σημασίας που έχει για το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το Super Bowl έχει γίνει και η επιτομή του marketing με όλο τον πλανήτη να περιμένει (περισσότερο και από τον αγώνα) να δει τις διαφημίσεις, για τις οποίες ξοδεύονται πακτωλός χρημάτων από τις εταιρείες αλλά και το Half Time Show, που παραδοσιακά συγκεντρώνει μουσικούς σταρ που δίνουν ένα σόου στον πλανήτη άνευ προηγουμένου.https://twitter.com/cm5_5/status/1493054473769529344?ref_src=twsrc^tfw

Και η φράση «άνευ προηγουμένου» επιβεβαιώθηκε απόλυτα στο φετινό Half Time Show του Super Bowl, με «ιερά τέρατα» της ραπ μουσικής σκηνής στις ΗΠΑ να δίνουν το παρών και να δίνουν κυριολεκτικά... ρέστα! Συγκεκριμένα, Eminem, Dr Dre, Snoop Dogg, Κέντρικ Λαμάρ και Mary J. Blige ένωσαν τις δυνάμεις τους στο ημίχρονο του αγώνα των Ραμς με τον Μπένγκαλς, προσφέροντας σε όλο τον κόσμο ένα φαντασμαγορικό σόου, ενώ το στιγμιότυπο που έμεινε περισσότερο ήταν η κίνηση του Eminem να γονατίσει, αντιδρώντας έτσι στον ρατσισμό και την αστυνομική βία.

https://twitter.com/FY3TV/status/1493035119606648834?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Eminem είχε κάνει γνωστό πως θα γονατίσει όπως γίνεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο ως αντίδραση στην αστυνομική βία και τις δολοφονίες Αφροαμερικανών. Υπήρχαν μάλιστα φήμες πως το NFL του ζήτησε να μην το κάνει, ωστόσο η Λίγκα το διέψευσε, λέγοντας πως ούτως ή άλλως και οι παίκτες το κάνουν, ενώ είχαν δει τον τραγουδιστή ήδη να το πράττει στις πρόβες. Ο Eminem γονάτισε φυσικά κανονικά και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό.

Για την Ιστορία, οι Λος Αντζελες Ραμς ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές στον 56ο τελικό του Super Bowl, καθώς επικράτησαν, στην τελευταία περίοδο, 23-20 των Σινσινάτι Μπένγκαλς και κατέκτησαν τον τίτλο. Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος τους και ο πρώτος από τότε που μετακόμισαν από το Σαντ Λούις στο Λος Άντζελες το 1999. Αντίθετα, οι Μπένγκαλς δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο, μολονότι στην τρίτη περίοδο προηγήθηκαν στο σκορ με 20-16. Η ομάδα του Λος Άντζελες κυριάρχησε στην τέταρτη περίοδο με επί μέρους 7-0 και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA