Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δημοφιλέστερο τρίαθλο της Ελλάδας, η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητικού τουρισμού θα διεξαχθεί  για 8η χρονιά στο πανέμορφο νησί, ώστε να προσφέρει ξανά στιγμές συγκίνησης και διασκέδασης για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στους θεατές που θα το παρακολουθήσουν από κοντά.

Το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού γέμισε ξανά με τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια των αθλητών, με τη διοργάνωση να προσφέρει πλήθος αγωνιστικών επιλογών σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο. Η  bwin, Μεγάλος Χορηγός στο Spetsathlon από το 2019, βοήθησε τα μέγιστα, ώστε το διασημότερο τρίαθλο στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετέχουν τόσο elite όσο και ερασιτέχνες αθλητές, να έχει εντυπωσιακή ανταπόκριση.

Η συμμετοχή μεγάλη, τα χαμόγελα περισσότερα, όπως και ο ενθουσιασμός των αθλητών που «πλημμύρισαν» τις Σπέτσες κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα άθλησης και υγείας. Η bwin, που διαχρονικά υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events της χώρας, ήταν ξανά εκεί, με δυναμική παρουσία και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, κάτι που αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των δεκάδων συμμετεχόντων. Μάλιστα, το κορυφαίο στοιχηματικό brand εξασφάλισε διαδραστικό photo finish για όλους τους συμμετέχοντες.

Η bwin running team, με περισσότερα από 50 μέλη, αγωνίστηκε στα 5k κι έδωσε δυναμική πνοή στον αγώνα με το πάθος της, την όρεξη και τον ενθουσιασμό της. Η ομάδα απόλαυσε τη συμμετοχή της και ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο μεγάλο αθλητικό event.

Το αίθριο της bwin «στόλισε» την πλατεία του Ποσειδωνίου, βάζοντας έτσι ακόμα μια πινελιά στο γιορτινό κλίμα.

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρεθήκαμε στο πλευρό του Spetsathlon. Έχουμε τονίσει ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας και είμαστε ικανοποιημένοι που βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για την πραγματοποίηση ενός ακόμα Spetsathlon. Η εκπροσώπηση της bwin running team ήταν μεγάλη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα κορυφαία αθλητικά event της χώρας μας και θα συμμετέχουμε ενεργά με το bwin running team».

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA