Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Πιλίδης δεν θα βρίσκεται στην ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας καθώς η Ολυμπιακή Επιτροπή ενέκρινε τις λίστες των ομοσπονδιών. Ο Ελληνας παλαιστής βρίσκεται σε κόντρα με την ομοσπονδία του αθλήματος ενώ πρόσφατα υπήρξε έντονη αντιπαράθεση σε τηλεοπτική εκπομπή με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟΠ.

Διαβάστε ακόμη: Γιωρίκας Πιλίδης: «Γελάς κιόλας, δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα;» - Ξέσπασε σε δάκρυα on air

Σύμφωνα με τον ίδιο τον αθλητή η Ομοσπονδία Πάλης βάλει εναντίον του εδώ και ενάμισι χρόνο ενώ πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε πως ο Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor καθώς και ότι όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκείνος αρνήθηκε.

Στο περιθώριο της ολομέλειας συναντήθηκαν και εκπρόσωποι της πάλης με τον επικεφαλής της ΕΠΟΠ και πρόεδρο της κωπηλατικής ομοσπονδίας, κ. Καρρά, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Κιλκίς και με την απουσία του Πιλίδη από την Μεσογειακή ομάδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA