Μενού
  • Α-
  • Α+

Κορυφαίοι ιστιοπλόοι έδωσαν ραντεβού στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες, τιμώντας με την παρουσία τους, την επετειακή διοργάνωση των 10 ετών.

Το Spetses Classic Yacht Regatta, είναι ένα από τα κορυφαία θαλάσσια event, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της Μεσογείου, με σημαντικό αντίκτυπο εντός κι εκτός συνόρων!

Δεν είναι ένας ακόμα ιστιοπλοϊκός αγώνας, πρόκειται για την πιο ξεχωριστή ρεγκάτα που διεξάγεται στις ελληνικές θάλασσες και κεντρίζει τα βλέμματα εκατοντάδων τουριστών. Απευθύνεται σε κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, που δεν συναντάς πουθενά αλλού. Πρόκειται για σκαριά που έχουν γράψει ιστορία στις θάλασσες του κόσμου και που έχουν πάρει μέρος σε κορυφαίες ρεγκάτες.

Η bwin ήταν εκεί, όπως σε όλα τα μεγάλα ραντεβού που προάγουν τον κλασσικό αθλητισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι» και προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες, και στηρίζει τον αγώνα που τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν σπάνια σκαριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες ιστιοπλοΐας, σε μία γιορτή του ναυταθλητισμού και της ξυλοναυπηγικής τέχνης. Όλα αυτά τα -κυριολεκτικά- μοναδικά σκάφη συναγωνίζονται με φόντο το υπέροχο νησί των Σπετσών, προσδίδοντας έτσι μια μαγευτική εικόνα.

Το πρωί της Παρασκευής, τα σκάφη άνοιξαν τα πανιά τους και τα πληρώματα επέδειξαν τη ναυτοσύνη τους, προσφέροντας εντυπωσιακά στιγμιότυπα στους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο νησί! Υπέροχες «μάχες» στο στενό Κόστα - Σπέτσες, συγκινήσεις που έκοβαν την ανάσα και… χιλιάδες stories στα social media.

Οι Σπέτσες ήταν, όπως πάντα, πανέτοιμες για το υπέροχο event, ενώ στην Πλατεία Ποσειδωνίου δέσποζε το αίθριο της bwin, το οποίο «έντυσε» τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν μετά το τέλος των αγώνων. Εξάλλου, το κορυφαίο στοιχηματικό brand διοργάνωσε το πάρτι των πληρωμάτων την Παρασκευή το βράδυ, εκεί όπου οι ιστιοπλόοι και οι φίλοι της Classic Yacht Regatta είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κάνουν τις εκτιμήσεις τους!

Στο πάρτι της bwin, χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες απηύθυνε ο Stephan Heilman, Managing Director Europe του κορυφαίου στοιχηματικού brand.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτού του σπουδαίου event! Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τα 10 επιτυχημένα χρόνια της Spetses Classic Yacht Regatta. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, που στηρίζουμε αυτό το σπουδαίο event τα τελευταία 4 χρόνια και θα θέλαμε να είμαστε εδώ και τα επόμενα, καθώς η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα στην στρατηγική της bwin παγκοσμίως. Ειλικρινά, απολαμβάνω την πρώτη μου παρουσία σε αγώνες ιστιοπλοΐας»! 

Η επετειακή διοργάνωση του 2022 πέρασε στην ιστορία. Δίνουμε ραντεβού το 2023, με ακόμα περισσότερα πληρώματα και το ίδιο κέφι για ιστιοπλοΐα!

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 15 Έλληνες πρωταθλητές. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA