Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελλάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον προημιτελικό με τις ΗΠΑ και πήρε μεγάλη πρόκριση, επικρατώντας με 16-11 και τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Εκεί θα περιμένει είτε την Ουγγαρία, είτε την Ιταλία για τη μάχη των μεταλλίων.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου πήραν... μπρος στο τρίτο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν με 9-7 και άνοιξαν την ψαλίδα, ξεπερνώντας τα προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα.

Ο αντίπαλός τoυς στον ημιτελικό της Παρασκευής (1/7) θα είναι η νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα στην Ουγγαρία και την πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (29/6, 22:00, EΡΤ Sports).

Η εθνική ομάδα πόλο για 5η φορά στην Ιστορία της μπαίνει σε τροχιά μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, και μετά το χάλκινο στο Μόντρεαλ το 2005 και στο Καζάν το 2015, η «γαλανόλευκη» θα κυνηγήσει το όνειρο να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-6, 3-0, 6-4

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA