Μενού
  • Α-
  • Α+

Λευτέρης Πετρούνιας και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Μόναχο φορώντας περήφανα τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα γυμναστικής και στίβου αντίστοιχα. Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης σε κρίκους ο μεν και στα 20 και 35 χιλιόμετρα βάδην η δε, φόρεσαν τα μετάλλιά τους και εμφανίστηκαν γεμάτοι χαμόγελα στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», το μεσημέρι της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Μετά τη μπύρα στο Μόναχο θέλω ουζάκια και μεζεδάκια στην Ελλάδα

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την άφιξη της στην Αθήμα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναφέρθηκε στο εκπληκτικό νταμπλ που έκανε στο βάδην, αλλά επέλεξε να μην σχολιάσει τις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει σε αυτό το «χρυσό» σκαλοπάτι, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον: «Χαίρομαι που έχω πάρει Ευρωπαϊκό μετάλλιο, που έκανα το νταμπλ, που είμαι Ελληνίδα και το έφερα στη χώρα μου. Εγινα η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που κατάφερε κάτι τέτοιο και είναι και αυτός ένας επιπλέον λόγος χαράς».

Για το εάν… έκλεισε κάποια στόματα, που της έβαλαν εμπόδια, με τη συγκεκριμένη μεγάλη επιτυχία: «Θα χαρώ τη στιγμή μου, δεν θα πάω στο παρελθόν. Έχω να θυμηθώ την προσωπική μου διαδρομή και τίποτα άλλο». Όσον αφορά στους επόμενους στόχους: «Εχουμε στόχους. Βήμα-βήμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σχετικά με την προπόνηση που κάνει και το εάν είναι μοναχική: «Είμαι στην Καρδίτσα, αλλά τις βασικές περιόδους βρίσκομαι με τον προπονητή μου, σε προετοιμασίες. Έρχομαι στην Αθήνα αρκετά συχνά, για να μπορώ να βρίσκομαι δίπλα του. Είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία, πολλά τα χιλιόμετρα, πολύ μοναχική. Έχουμε πράγματα να σκεφτόμαστε και εγώ και τα κορίτσια (σ.σ. αναφερόμενη στις συναθλήτριες της στο βάδην, που ήταν δίπλα της).

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη Δευτέρα (22.08) η ΕΟΕ ανακοίνωσε ότι ήταν αναληθή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ντρισμπιώτη δεν ήταν επιλαχούσα στο πρόγραμμα της ΔΟΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA