Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική πόλο των κορασίδων, στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ16, που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Λάρισα. Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα “πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα (4-0) απέναντι στην Ουγγαρία και -παρότι πλησίασε κάποια στιγμή στο γκολ- ηττήθηκε με 10-6 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Γιώργου Τσόκα.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Ουγγαρία μπήκε αποφασισμένη, έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις και με γκολ της Τίμπα με πέναλτι και της Ζόε Λεντβάι ουσιαστικά «καθάρισε» τον τελικό (10-6), μετατρέποντας τα τελευταία έξι λεπτά τηε αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-3, 2-2, 2-0

Οι συνθέσεις:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τόρμα, Ζαντλάιτνερ, Λ. Κάρντος, Χόρβατ, Σότι 1, Ν. Λεντβάι 1, Γκούλιας-Ολντάλ, Χάιντου 2, Βάρο, Ντ. Κάρντος, Ζ. Λεντβάι 2, Τίμπα 4, Βάργκα

ΕΛΛΑΔΑ: Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 1, Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν, Κανελλοπούλου 1, Μπέτα 1, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 3, Μπεκρή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA