Μενού
  • Α-
  • Α+

O Conor McGregor κατάφερε να στρέψει και πάλι τα φώτα πάνω του για τους... λάθος λόγους. Ο σταρ του UFC συνεχίζει να κάνει διακοπές σε πολυτελές γιοτ και μία 20χρονη υπέβαλε μήνυση για επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο πάρτι γενεθλίων του αθλητή.

Διαβάστε ακόμη: Conor McGregor: Σάλος με το «ροζ» βίντεο πάνω σε σκάφος που ανέβασε στα social media 

Σύμφωνα με την Sun, η νεαρή από την περιοχή Drimnagh έκανε μήνυση στο Crumlin για επίθεση που όπως λέει δέχτηκε ενώ βρισκόταν στο τριώροφο γιοτ του ΜακΓκρέκορ στις Βαλεαρίδες Νήσους την 17η Ιουλίου. Τότε ο αθλητής είχε διοργανώσει πάρτι για τα 34α γενέθλιά του. Η νεαρή υποστηρίζει πως είχε μώλωπες από την επίθεση και επισκέφτηκε γιατρούς. Στη μήνυση που εστάλη στις ισπανικές Αρχές εμπεριέχεται ο ιατρικός της φάκελος. Από την πλευρά της η ιρλανδική αστυνομία έχει «αποκλείσει ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος ο ΜακΓκρέγκορ ή ότι συμμετείχε έστω στο περιστατικό», ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

https://www.instagram.com/p/Ch3HY1JNZb4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καταγγελία στην Ιρλανδία 

Ισπανός ερευνητής είπε στην Sun πως η γυναίκα στη μήνυση καταγγέλλει πως έκανε διακοπές και φορούσε το μαγιό της όταν δέχτηκε επίθεση. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, την μετέφεραν στην ακτή με ταχύπλοο και επικοινώνησε με την αστυνομία. Ωστόσο, απογοητεύτηκε, επειδή οι αστυνομικοί «δεν μιλούσαν καθόλου αγγλικά» και δεν έκανε αμέσως μήνυση γιατί όπως υποστήριξε «ήθελε μόνο να επιστρέψει σπίτι της».

Μόλις επέστρεψε στην Ιρλανδία έκανε την καταγγελία μαζί με τον δικηγόρο της. «Μια γυναίκα από την Ιρλανδία έκανε τώρα επίσημα καταγγελία σε σχέση με μία υποτιθέμενη επίθεση όταν βρισκόταν στο γιοτ του κ. ΜακΓκρέγκορ. Τα έγγραφα έχουν πλέον αποσταλεί από την Ιρλανδία στην Ισπανία. Όταν η γυναίκα βρισκόταν στην Ισπανία δεν υπέγραψε τίποτα γιατί ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει πρώτα στην πατρίδα της. Οι αρχές στην Ιρλανδία θα βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην Ισπανία σε αυτή την έρευνα» είπε ο Ισπανός ερευνητής.

https://www.instagram.com/reel/Cgu1Ioyoosz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κόνορ ΜακΓκρέκορ: Το πάρτι στο πολυτελές γιοτ 

Ο ΜακΓκρέκορ είχε καλέσει φίλους του για τον εορτασμό των 34ων γενεθλίων του, έχοντας φέρει στις Βαλεαρίδες και το πολυτελή γιοτ του. Η σύντροφός του, Dee Devlin, δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με τον πρώην πρωταθλητή του UFC. Ο ΜακΓκρέγκορ κέρασε τους καλεσμένους κοκτέιλ ενώ εμφανίστηκε και μια τεράστια τούρτα με το όνομά του. Το γιοτ είναι το Lamborghini Tecnomar 63, αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ — που ονομάστηκε «Supercar of the Sea» τριπλού καταστρώματος, το οποίο διαθέτει μια φουσκωτή νεροτσουλήθρα, έναν τοίχο αναρρίχησης και μια πισίνα.

https://www.instagram.com/p/CgsUbsltJ7Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA