ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
02/09/2022 14:11

Ο πληρέστερος Οδηγός Θεατών για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Το ραντεβού των Ελλήνων φιλάθλων με τους κορυφαίους οδηγούς και τα ισχυρότερα αυτοκίνητα ράλλυ έρχεται από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Δεκάδες χιλιάδες θεατές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Ο πληρέστερος Οδηγός Θεατών για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
(Πηγή: Liquid Media)
Ανάγνωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για το μοναδικό παγκόσμιο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγεται στη χώρα μας, έχει αρχίσει. Το εμβληματικό EKO Ράλλυ Ακρόπολις, θα διεξαχθεί από 8 έως και 11 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας το 10ο από τους 13 αγώνες της σεζόν. Στους φίλους του motorsport δίνεται η δυνατότητα να θαυμάσουν τα κορυφαία πληρώματα και αυτοκίνητα του WRC. Ταυτόχρονα η πρώτη Ειδική Διαδρομή του αγώνα, η EKO Super Special Stage Olympic Stadium, αποτελεί μια υπερπαραγωγή, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα μετατραπεί σε πίστα. Δεκάδες χιλιάδες θεατές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να «κοντράρονται» ανά δύο, σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 1,95 χλμ.

Όλη η πληροφορία του Οδηγού Θεατών σε 8 ενότητες

Μέσα από 8 ενότητες και με highlight τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε από οπουδήποτε βρίσκεστε με ένα κλικ σε κάθε Ειδική Διαδρομή του αγώνα, ο Οδηγός Θεατών του gmotion by gazzetta σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τον μοναδικό Ράλλυ των Θεών, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2022.

Συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

  • Τις ομάδες και τα πληρώματα των κορυφαίων συμμετοχών του WRC
  • Τις κατηγορίες αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο WRC
  • Τις, έως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, βαθμολογίες των οδηγών και των κατασκευαστών του WRC
  • Τις συμμετοχές στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Το συνοπτικό πρόγραμμα για τις ώρες έναρξης των Ειδικών Διαδρομών
  • Τις ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης
  • Το πρωτόκολλο ασφαλείας λόγω της συμμετοχής για πρώτη φορά των κορυφαίων υβριδικών αγωνιστικών της κατηγορίας Rally1
  • Τις Ειδικές Διαδρομές, με μικρή περιγραφή, ωράρια έναρξης και φυσικά, την εξαιρετικά πρακτική δυνατότητα πλοήγησης με ένα κλικ, στο σημείο που θέλετε να παρακολουθήσετε κάθε Ειδική Διαδρομή. Το gmotion by gazzetta οδήγησε όλο το μήκος του αγώνα και σας προτείνει τα πιο ασφαλή αλλά και πιο εποπτικά σημεία για να απολαύσετε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.
Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ