Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρώτα μάνα και μετά όλα τ' άλλα. Η Μαρκέλα Πλούμη-Κατσουλάκη φόρεσε το μαγιό της, το σκουφάκι της και ρίχτηκε στη μάχη του αγώνα με τον ΝΟ Ρεθύμνου. Η αθλήτρια του πόλο, ούσα παίκτρια του ΝΟ Χανίων, κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα με τον αθλητισμό, ακόμα και τώρα, που το μωρό της, είναι μόλις τριών μηνών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, βρισκόταν στο νερό με τον προπονητή της να την κάνει αλλαγή και να σπεύδει στην άκρη του πάγκου. Εκεί δεν καθόταν κάποια συναθλήτριά της, αλλά είχε... παρκάρει το καρότσι με το μωράκι! Εσπευσε στην τσάντα της, έβγαλε το μπιμπερό και τάισε το μωρό πριν ξαναβουτήξει στην πισίνα!

Η παίκτρια του ΝΟ Χανίων και σύζυγος του παλαίμαχου παίκτη Γιώργου Κατσουλάκη, απέδειξε πως όλα είναι δυνατά και μας χάρισε ένα από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της χρονιάς. «Και έτσι παίζουμε Πόλο» αναφέρεται από την ομάδα Water Polo Chania, που δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες με τη Μαρκέλα Πλούμη, που έχει χριστεί και διεθνής, ενώ με τον Εθνικό κατέκτησε το Len Trophy το 2010.

Μιλώντας για τη φωτογραφία της χρονιάς, η Μαρκέλα Πλούμη-Κατσουλάκη αποκάλυψε ότι ο μπέμπης είναι μόλις τριών μηνών και πως ζήτησε αλλαγή γιατί το μωρό άρχισε να κλαίει και ήθελε να το ταΐσει. «Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ήταν φιλικό σε προπόνηση» είπε η Μαρκέλα Πλούμη και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι θα το παίρνω και στους επίσημους αγώνες. Θα έχω προνοήσει βέβαια να είναι ταϊσμένο και να μην γκρινιάξει για μία ώρα». Οσον αφορά στο πώς καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα, ούσα μητέρα κι άλλων δύο παιδιών, είπε πως: «Ο αθλητισμός, είναι αθλητισμός», ενώ κληθείσα να σχολιάσει τι κάνει ο μπαμπάς και δεν ταΐζει εκείνος το μωρό, αποστόμωσε τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου: «Ηταν εκεί ο σύζυγος, είναι ο προπονητής της ομάδας»! Τέλος αποκάλυψε ότι το μωράκι θα βαφτιστεί Ιδομενέας. Και προφανώς, θα ασχοληθεί και με το πόλο, μιας και γεννήθηκε μέσα στις πισίνες...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA