Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show το βράδυ της Πέμπτης και εκεί, μεταξύ άλλων, και αναφέρθηκε και στο περιστατικό που έγινε πριν απο περίπου ένα μήνα στην Αττάλεια της Τουρκίας όταν οι διοργανωτές έκοψαν τον εθνικό ύμνο στη μέση κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης. «Τη διοργάνωση τη φιλοξένησε η Τουρκία, δεν είναι δική της η διοργάνωση. Ο μηχανισμός είναι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οπότε δεν μπορεί να πάει κάποιος Τούρκος και να ζητήσει να σταματήσει ο εθνικός ύμνος. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι βραβεύσεις ανά άθλημα είναι λίγες και υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να παίξει ο εθνικός ύμνους. Τώρα, επειδή είναι πολλές οι κατηγορίες δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια» τόνισε.

Για κάτι απρόσμενο που του συνέβη στη Βουδαπέστη με την τούρκικη ομάδα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήραν πολλή χαρά οι Έλληνες με αυτή τη νίκη και το νιώθω με τα μηνύματα που μας στέλνουν. Οι λαοί είναι πολύ φιλόξενοι και αγαπημένοι. Το 2017 που είχα πάρει το Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη, συνάντησα στο δρόμο την τούρκικη ομάδα και με έδειξαν με το δάχτυλό τους. Πριν προλάβω να περάσω στη νησίδα, γονάτισαν μπροστά μου και έβγαλαν φωτογραφία μαζί μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA