Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου, τρεις μέρες πριν τα 43α γενέθλιά του, χτυπημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram μιας και αυτές τις μέρες, όπως έγραψε, πάντα στόλιζαν οικογενειακώς το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Documento αναφέρθηκε στην απώλειά του χωρίς να κρύψει ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι εκείνος έχει φύγει αν και τόνισε πως δεν το βάζει κάτω και δεν ανέχεται να τη λυπούνται, ενώ αποκάλυψε την υπόσχεση που του έδωσε. 

Διαβάστε ακόμη: Δώρα Τσαμπάζη: Τρομερή ανάρτηση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη 40 μέρες μετά το θάνατό του

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως, το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη, συνοδεύοντάς τη από μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αγκαλιά με την κόρη τους. 

https://www.instagram.com/p/ClYB6YyoHpS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σκέφτηκα μήπως θα ήταν προτιμότερο να φύγει ο Αλέξανδρος ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του ή σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Η αγωνία με σκότωνε και εμένα λίγο λίγο. Είχα ανάγκη το σοκ. Να σοκαριστώ. Να θρηνήσω στο μέγιστο. Να πέσω στα πατώματα και να μην μπορώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Τώρα όμως, αισθάνομαι ευλογημένη που μας δόθηκε η ευκαιρία να το διαχειριστούμε και να προετοιμαστούμε μαζί. Η αρρώστια σε προετοιμάζει για την απώλεια. Χαίρομαι που μπορέσαμε να μοιραστούμε τα τελευταία λόγια αγάπης. Ανοίξαμε τις καρδιές μας και είπαμε τα ανείπωτα. Τελικά, έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν», δήλωσε στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Documento η ίδια. 

«"Θα μείνω δυνατή και θα μεγαλώσω τα παιδιά μας για να νιώθουν υπερήφανα για τον πατέρα τους" ήταν η υπόσχεσή μου στον Αλέξανδρο», αποκάλυψε η Δώρα Τσαμπάζη, η οποία εξήγησε ότι «Η ελπίδα χάθηκε περίπου τον περασμένο Αύγουστο».

«Το σπίτι μας είναι Αλέξανδρος… Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έφυγε. Μπαίνω στο δωμάτιό του, κάθομαι στην πολυθρόνα και θέλω να του μιλήσω. Η μυρωδιά του πλανιέται στον χώρο, το ένιωσε και η κόρη μας που είναι 5,5 χρονών… Έρχονται στιγμές μέσα στη μέρα που θα πέσω, αλλά είμαι δυνατή. Ούτε ανέχομαι να με λυπηθεί κανείς», κατέληξε η Δώρα Τσαμπάζη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA