Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνά ο Πελέ, καθώς ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν ανταποκρίνεται στην θεραπεία του και τον μετέφεραν σε θάλαμο «παρηγορητικής φροντίδας», όπου νοσηλεύονται ασθενείς, οι οποίοι περιθάλπονται λίγο πριν το τέλος της ζωής τους, ευρισκόμενοι σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις..

Οπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, οι γιατροί σταματούν τη χημειοθεραπεία, με τον οργανισμό του να μην ανταποκρίνεται σε αυτήν στη μάχη κατά του καρκίνου του εντέρου, που τον ταλαιπωρεί. Ο Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις και η νοσηλεία του πλέον φέρεται να είναι καθαρά τυπική... Ωστόσο, η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, η οποία δεν βρίσκεται στη Βραζιλία, επέμενε ότι δεν υπήρχε ανάγκη συναγερμού και ότι η εισαγωγή του πατέρα της στο νοσοκομείο «δεν αποτελεί έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη». Η ίδια ανέβασε στο Instagram: «Πολλή ανησυχία στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του μπαμπά μου. Είναι στο νοσοκομείο και ρυθμίζει τη φαρμακευτική αγωγή».

Τι λέει το νοσοκομείο

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο Αλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την Τρίτη. Την Παρασκευή, το Νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι ο Πελέ είχε διαγνωστεί με «λοίμωξη του αναπνευστικού» και λάμβανε θεραπεία με αντιβιοτικά. Η ενημέρωση ανέφερε ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για συνέχιση της θεραπείας τις επόμενες ημέρες κι ανέφερε ότι η κατάστασή του ήταν «σταθερή».

Το «ευχαριστώ» του μάγου της μπάλας

Χθες ο ίδιος φέρεται να ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστήριο μήνυμα για το κύμα αγάπης που λαμβάνει. Στην ανάρτησή του απάντησε σε ένα μήνυμα «Γίνε καλά σύντομα» που προβλήθηκε σε ένα κτήριο στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Φίλοι μου, βρίσκομαι στο νοσοκομείο για την μηνιαία επίσκεψή μου. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτό το αφιέρωμα και όλους όσους μου στέλνουν θετικές σκέψεις».

https://www.instagram.com/p/ClpHnCJuBxW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA