Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν η πρώτη γενιά του Dacia Duster έκανε την εμφάνισή της το 2010, μετά την αναβίωση της μάρκας από τη Renault,το ρουμανικό SUV είχε σαν βασικό -αν όχι μοναδικό- όπλο την τιμή αγοράς, που το έκανε μια ιδιαίτερα υπολογίσιμη «φθηνή» επιλογή. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου όμως είναι πολύ πιο προσεγμένη και έχει έρθει για να μπει σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία με περισσότερα όπλα.

Το νέο Duster είναι πραγματικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς. Και παρότι διατηρεί το ίδιο βασικό και αναγνωρίσιμο σχήμα στο εξωτερικό, οι λεπτομέρειες του σχεδιασμού το διαφοροποιούν και το κάνουν να δείχνει πιο προσεγμένο τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό Το Dusterδιατηρεί το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, που τονίζεται από τα πλαστικά που φτάνουν μέχρι ψηλά εμπρός και πίσω αλλά και από τα 21 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, αλλά είναι σαφώς πιο ραφιναρισμένο.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα του Dacia Duster είναι ο καινούριος πετρελαιοκινητήρας της μαμάς Renault. Πρόκειται για την τελευταία έκδοση του 1,5 Blue dCi, που πλέον καλύπτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων της E.E. 

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Image removed.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA