Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πολυτελή αυτοκίνητα των διασημοτήτων πάντα τραβούν το ενδιαφέρον όταν βγαίνουν προς πώληση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με μια Ferrari 575M Maranello του 2003 που πρόκειται να βγει σε δημοπρασία στις αρχές Ιουνίου από τον οίκο Silverstone Auctions. Η Ferrari αυτή δεν είχε μόνο έναν αλλά δύο διάσημους ιδιοκτήτες στο παρελθόν. Πρώτος ήταν ο πασίγνωστος αστέρας της ροκ, Έρικ Κλάπτον, ο οποίος την παρέλαβε τον Μάρτιο του 2003. Στη συνέχεια η κίτρινη 575Μ πέρασε στα χέρια του γνωστού (στη Μ. Βρετανία) ραδιοφωνικού παραγωγού και τηλεοπτικού αστέρα Κρις Έβανς, ο οποίος την κράτησε στην κατοχή του μέχρι το 2010.

Η δεξιοτίμονη αυτή Ferrari 575M Maranello είναι εφοδιασμένη με το Fiorano Handling-kit 2, που μάλιστα τοποθετήθηκε στο εργοστάσιο και δεν είναι προσθήκη εκ των υστέρων. Έχει διανύσει συνολικά περίπου 30.000 χιλιόμετρα (18,318 μίλια) και έχει κάνει όλα τα σέρβις στην ώρα της σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Μαζί με το αυτοκίνητο, ο αγοραστής θα παραλάβει τα εξής εργοστασιακά αξεσουάρ: έναν φορτιστή μπαταρίας, ένα σετ εργαλείων και ένα κάλυμμα.

Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να δουν το αυτοκίνητο από κοντά και να φέρουν κάποιον ειδικό για να το εξετάσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA