Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Skoda Auto, μαζί με το Group Volkswagen, ετοιμάζουν ένα πακέτο βοήθειας προς την Ινδία για να βοηθήσουν την ασιατική χώρα στη μεγάλη μάχη που δίνει απέναντι στην πανδημία της COVID-19. Το πακέτο αυτό θα αποτελείται τόσο από υλικά ανακούφισης όσο και από οικονομική βοήθεια και θα έχει συνολική αξία ένα εκατομμύριο ευρώ. Η Skoda αναλαμβάνει αυτήν την πρωτοβουλία στο πλαίσιο της ευθύνης της ως τοπικός εργοδότης (η τσεχική εταιρεία έχει εργοστάσιο στην Ινδία), με σκοπό να βοηθήσει τα μέλη της οικογένειας της Skoda σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Ο Τόμας Σέφερ, που είναι ο CEO της Skoda Auto, δήλωσε: “Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους μας στην Ινδία. Εκείνοι γνωρίζουν ποιες είναι οι πιο επείγουσες ανάγκες τους αυτήν τη στιγμή. Εμείς εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες προμήθειες για την ανακούφισή τους, που περιλαμβάνουν φιάλες οξυγόνου, και να τις αποστείλουμε στην Ινδία όσο γίνεται συντομότερα. Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να βοηθήσουμε τους Ινδούς φίλους μας με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, η οικογένεια της Skoda μένει ενωμένη”.

Το πακέτο βοήθειας αποτελείται από ιατρικό υλικό και από δωρεά χρημάτων προς τον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό και ο σκοπός του είναι να καλύψει όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες στην περιοχή. Ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει γεννήτριες οξυγόνου και και φιάλες υγρού οξυγόνου, που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά του. Τα τμήματα προμηθειών και logistics της Skoda εργάζονται πυρετωδώς για τη συγκέντρωση του υλικού, που στη συνέχεια θα αποσταλεί στην Ινδία και ο Ινδικός Ερυθρός Σταυρός θα αναλάβει τη διανομή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA