Μενού
  • Α-
  • Α+

O διάσημος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, πάντα αγαπούσε τα αυτοκίνητα Lamborghini και τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσει ένα από τα μοντέλα της ιταλικής φίρμας. Ο 27χρονος Αργεντινός πρόσφατα παρέλαβε μια κίτρινη Aventador S Roadster, την οποία αποφάσισε να αποκτήσει ύστερα από μια επίσκεψη στο εργοστάσιο της Lamborghini στην Μπολόνια.

Διαβάστε ακόμη: Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασαν σε συνολική αξία τα 20 εκατομμύρια

«Με την Aventador ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε ο Ντιμπάλα. «Περίμενα λίγα χρόνια για να την αποκτήσω αλλά τώρα νιώθω ότι είναι τιμή και προνόμιο να έχω μία στην ιδιοκτησία μου».

Η Lamborgini Aventador δεν είναι -προφανώς- ένα κοινό αυτοκίνητο. Ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας έχει χωρητικότητα 6,5 λίτρων και αποδίδει 740 ίππους, που δίνουν στο αυτοκίνητο εξωπραγματικές επιδόσεις: μόλις 3,0 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 350 χλμ/ώρα. H Aventador του Ντιμπάλα είναι βαμμένη στο χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα της ιταλικής μάρκας, που ήταν σαφής επιλογή του ίδιου: «Μια Lamborgini πρέπει να είναι κίτρινη. Μου αρέσει που κάνει μεγάλη εντύπωση και μπορώ να ταυτιστώ μαζί της: είναι νεανική και προκαλεί δυνατά συναισθήματα είτε κοιτώντας τη είτε οδηγώντας τη».

Ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε το 100ό γκολ του με τη Γιουβέντους και έγινε ο πρώτος μη Ευρωπαίος παίχτης που το καταφέρνει αυτό στην ιστορία της ομάδας. Μια ολοκαίνουρια Lamborgini, επομένως, είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσει αυτό το επίτευγμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA