Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επανένωση των πρωταγωνιστών της σειράς Fiends (Τα Φιλαράκια) έγινε χθες στο HBO Max και φυσικά τράβηξε πάνω της τεράστιο ενδιαφέρον. Ακόμα και η ομάδα που χειρίζεται τα social media της Porsche συμμετείχε σε αυτήν τη «γιορτή», αφιερώνοντας ένα ποστ στο instagram της ετερείας.

Η φωτογραφία στο ποστ της Porsche δείχνει ένα κάλυμμα αυτοκινήτου της Porsche να κρύβει από κάτω μερικά χαρτόκουτα και στο κείμενο μας παρουσιάζει την Porsche Tribbiani Edition

https://www.instagram.com/p/CPXLlDTrKvI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tribbianni, φυσικά, είναι το επίθετο που έχει στη σειρά ο Τζόι, ένας από τους έξι φίλους και πρωταγωνιστές της σειράς. Η αναφορά του ποστ της Porsche δεν είναι τυχαία. Στο 5ο επεισόδιο της 6ης σεζόν, που προβλήθηκε το 1999, ο Τζόι μπλέκει σε μια αστεία -τι άλλο- κατάσταση, όπου βρίσκει τα κλειδιά μιας Porsche και αναζητά τον ιδιοκτήτη της. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης αντιλαμβάνεται ότι όσο ο κόσμος πιστεύει ότι η Porsche είναι δική του, του συμπεριφέρονται διαφορετικά. Έτσι, αποφασίζει να προσποιηθεί ότι όντως έχει μια Porsche, αγοράζοντας ένα κάλυμμα με το λογότυπο της μάρκας και σκεπάζοντας με αυτό μια στοίβα από χαρτόκουτα, που τα έχει διαμορφώσει κατάλληλα για να έχουν το σχήμα του αυτοκινήτου. Όλο αυτό φυσικά τελειώνει άδοξα, όταν κάποιος πέφτει κατά λάθος πάνω στην «Porsche» του Τζόι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA