Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ford είναι μια εταιρεία με μακρά παράδοση στα επαγγελματικά οχήματα. Θέλοντας να αναδείξει τις ικανότητες των επαγγελματικών οχημάτων της αλλά πρωτίστως το θάρρος, την ανιδιοτέλεια και την ικανότητα των χιλιάδων επαγγελματιών και εθελοντών που συγκροτούν σήμερα ανά την Ευρώπη τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, η Ford Ευρώπης εγκαινιάζει σήμερα μια νέα σειρά βίντεο με τίτλο “Lifesavers”.

Το πρώτο επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς παρουσιάζει την Σαράι Γρανέλ Βιθέντε, μια διασώστρια από την Βαλένθια της Ισπανίας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων μια σειρά σκληρών προκλήσεων και δυσκολιών.

Ξεκινώντας μία 12ωρη νυχτερινή βάρδια, την παρακολουθούμε να εκτελεί τα καθήκοντά της και μαθαίνουμε τι την οδήγησε να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου. Από τη μία σπεύδει να βοηθήσει έναν 96-χρονο άνδρα με προβλήματα αναπνοής, από την άλλη το καθήκον την καλεί σε ένα καυγά σε μπαρ της πόλης: μία συνηθισμένη νύχτα για την Σαράι γεμάτη αδρεναλίνη και στιγμές περισυλλογής.

Σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Η σειρά θα περιλαμβάνει 

Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας,Ισπανία

31 Μαΐου, 2021

Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία

21 Ιουνίου, 2021

Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία

12 Ιουλίου, 2021

Επεισόδιο 4: Πυροσβεστική Υπηρεσία Μασαλίας, Γαλλία

2 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία

23 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία

Η ημ/νία θα ανακοινωθεί αργότερα

Δείτε παρακάτω το πρώτο Επεισόδιο της σειράς «Διασώστες» της Ford

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA