Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Lamborghini ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια επετειακή έκδοση της θρυλικής Countach, με κωδικό LPI 800-4, με αφορμή τα 50ά γενέθλια του μοντέλου. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε άλλα στοιχεία και έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια φωτογραφία με το αυτοκίνητο κάτω από κουκούλα και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που επίσης δεν αποκαλύπτει πολλά.

Ωστόσο, στο λογαριασμό Lamborghini.specs στο instagram υπάρχουν λίγο περισσότερα. Μπορούμε να δούμε το πρώτο επίσημο teaser, το οποίο δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: ο εξαερισμός του κινητήρα είναι τοποθετημένος ακριβώς πίσω από την πόρτα, καθώς και το καπάκι της δεξαμενής καυσίμου. Επίσης, φαίνεται το LPI 800-4, το οποίο είχε ξαναχρησιμοποιηθεί στην Asterión πριν από μερικά χρόνια και πρέπει να σημαίνει «Longitudinale Posteriore Ibrido». Με άλλα λόγια, το αυτοκίνητο θα έχει υβριδικό σύστημα και θα αποδίδει συνολικά 800 PS, που θα κατανέμονται και στους τέσσερις τροχούς.

https://www.instagram.com/p/CSWGtuUKGNv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα Lamborghini Countach LPI 800-4 θα παρουσιαστεί στις 15 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι στην Καλιφόρνια, και τότε θα το δούμε σε όλο του το μεγαλείο και θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA