Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από πολλά χρόνια το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί και πάλι προσφέροντας ένα μοναδικό υπερθέαμα σε όλους τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα είναι ο ένατος γύρος του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλι της Χιλής. Στην έναρξη, η οποία θα γίνει κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στις 17:30, θα παρευρεθεί και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο Ράλι Ακρόπολης θα συμμετάσχουν 55 ομάδες, στις οποίες θα περιλαμβάνονται και οι εργοστασιακές ομάδες των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Μετά το σήμα της εκκίνησης τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν στη διαδρομή, COSMOTE 5G Athens Stage, η οποία θα περνά γύρω από την Πλατεία Συντάγματος. Συγκεκριμένα μέσα στον αγώνα θα περιλαμβάνονται οι εξής δρόμοι:

Εκκίνηση Λ. Αμαλίας (ύψος εξόδου του Μετρό προ της εισόδου πάρκινγκ της Βουλής Των Ελλήνων) – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – αριστερά Πλατεία Συντάγματος – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος της οδού Ερμού – συνέχεια Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Όθωνος – συνέχεια Όθωνος – αριστερά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – Τερματισμός (ύψος ξεν/χείου «King George»).

Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του τραμ

Ρυθμίσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ για την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής του «Ράλι Ακρόπολις 2021» και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας: – Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα είναι κλειστός και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση. – Τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Κασομούλη» από την έναρξη των δρομολογίων και μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA