Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Volkswagen πρόσφατα ανανέωσε το best seller μοντέλο της, που δεν είναι άλλο από το Polo. Το νέο σουμπερμίνι της γερμανικής μάρκας δίνει έμφαση στην ποιότητα και τις προηγμένες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα το Digital Cockpit, που είναι συνδυασμός ψηφιακού πίνακα οργάνων και οθόνης αφής για το σύστημα Infotainment, και ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

Το νέο Polo είναι προσθιοκίνητο και στο λανσάρισμα, προσφέρεται με επιλογή από τέσσερις κινητήρες, βενζίνης ή φυσικού αερίου, όλοι τρικύλινδροι, χωρητικότητας 999 κ.εκ., εξοπλισμένοι με turbo – με εξαίρεση τον πιο μικρό. Η ισχύς τους από 80 PS με τον πιο ισχυρό στα 110 PS ενώ διαθέσιμα κιβώτια ταχυτήτων 5 σχέσεων (χειροκίνητο) ή αυτόματο 7-τάχυτο DSG.

Το νέο Polo θα διατίθεται αρχικά σε 3 επίπεδα εξοπλισμού, Polo, Life και Style, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η κορυφαία έκδοση GTI. Από την εισαγωγική έκδοση, το νέο μοντέλο διαθέτει μεταξύ άλλων προβολείς LED, πίσω φώτα LED, Digital Cockpit - ψηφιακό πίνακα οργάνων με επιλογές διαμόρφωσης (έγχρωμη οθόνη 8”), πολυλειτουργικό τιμόνι, κεντρικό αερόσακο ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, σύστημα πολυμέσων “Composition” με οθόνη αφής 6,5” και Bluetooth, εφαρμογές App-Connect, Front Assist, Lane Assist κ.ά..

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινούν από 17.750 €, για την έκδοση 1.0 MPI EVO 80 PS Polo.

Αναλυτικά, εκδόσεις και προτεινόμενες τιμές λιανικής στο λανσάρισμα, στον πίνακα που ακολουθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA