Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια όμορφη εκδήλωση η αντιπροσωπεία των ηλεκτρικών μοτοσικλετών ZERO για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, η Electromove, εγκαινίασε την είσοδο των πολλά υποσχόμενων ηλεκτρικών δικύκλων στη χώρα μας.

Όλα τα μοντέλα της ZERO ήταν διαθέσιμα για οδήγηση στην πίστα SpeedForce στο Κορωπί, ενώ τα στελέχη της ZERO ήταν πρόθυμα να εξηγήσουν όλες τις λειτουργικές ιδιαιτερότητες των ηλεκτρικών μοτοσικλετών αλλά και τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα.

Το Gazzetta έχει ήδη παρουσιάσει τη δραστηριότητας της Electromove αναφορικά με την εισαγωγή των μοτοσικλετών ZERO, ενώ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας, το SR/F.

Στην ημερίδα που οργάνωσε η Electromove είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για δέκα λεπτά και το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της ZERO, το FX. Παρότι η πίστα δεν είναι προφανώς το πεδίο χρήσης μιας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας πόλης 44 ίππων, το μικρό on/off δεν μας δυσκόλεψε σε τίποτα, έστριβε με χαρακτηριστική ευκολία και οι αναρτήσεις του εξασφάλιζαν ακρίβεια στις εισόδους των στροφών και καλή αίσθηση στο φρενάρισμα.

Φυσικά, η άμεση απόδοση και η μεγάλη ροπή του ηλεκτρικού κινητήρα έκαναν απόλαυση τις επιταχύνσεις. Ίσως η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη, σφιχτή διαδρομή μιας -εξαιρετικής ομολογουμένως- πίστας καρτ όπως αυτή της SpeedForce.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια σύντομη ομιλία του Γενικού Διευθυντή της εισαγωγικής Electromove κ. Ευάγγελου Ανδρεάδη, του συνεργάτη του κ. Λευτέρη Γρυπαίου και του Managing Director για την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, του κ. Ουμπέρτο Ουτσέλι, που τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια της ZERO στη χώρα μας.

Από αριστερά, οι κ.κ. Ουμπέρτο Ουτσέλι, Managing Director της ZERO για την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, o Ευάγγελος Ανδρεάδης, Γενικός Διευθυντής της επίσημης αντιπροσωπείας Electromove για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και ο συνεργάτης του Λευτέρης Γρυπαίος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ουτσέλι θεωρεί την ελληνική αγορά κομβική για τη νότια Ευρώπη και δήλωσε βέβαιος ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα αγκαλιάσουν τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της ZERO.

Η οδήγηση των μοτοσικλετών της ZERO έγινε με εξοπλισμό αναβάτη από το Moto Market. Μπουφάν Nordcode, κράνος Acerbis και μπότες Forma

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA