Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης 9/11, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανέβηκε στο διάζωμα και συγκρούστηκε με ένα από από τα δύο φορτηγά που είχαν κλείσει το δρόμο, μετά από το μεταξύ τους ατύχημα λίγο νωρίτερα. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, που διέλυσε το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου του Κούγια, ο ίδιος βγήκε από μέσα μόνο ελαφρά τραυματισμένος.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κούγιας είχε σίγουρα μεγάλη συμμετοχή στο γεγονός ότι ο γνωστός δικηγόρος επιβίωσε της σύγκρουσης, μαζί φυσικά με το γεγονός ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας. Πρόκειται για ένα μεγάλο και πολυτελές Range Rover, το οποίο εκτός από την πολυτέλεια και την τεχνολογία που ενσωματώνει, διακρίνεται για την παθητική του ασφάλεια, καθώς έχει αποσπάσει 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το προηγούμενο τροχαίο του Αλέξη Κούγια, πάλι στη διαδρομή Αθήνα-Λάρισα. Στις 15 Οκτωβρίου είχε χάσει τον έλεγχο της Porsche 911 (ίδια με εκείνη του Mad Clip) που οδηγούσε, πιθανότατα λόγω υδρολίσθησης, και είχε συγκρουστεί με το διαχωριστικό διάζωμα και υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA