Μενού
  • Α-
  • Α+

Όποιος επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Από πού να ξεκινήσει σε μία μητρόπολη με πληθυσμό οκτώ εκατομμυρίων; Η πόλη, που καταλαμβάνει μία επιφάνεια άνω των 1.200 τετραγωνικών χιλιομέτρων, είναι από τα πιο σημαντικά κέντρα εμπορίου στον κόσμο και δελεάζει τον επισκέπτη  με ποικίλες και ενδιαφέρουσες επιλογές, έχοντας 500 γκαλερί, περισσότερα από 200 μουσεία, περίπου 150 θέατρα και ούτε λίγο ούτε πολύ 18.000 εστιατόρια. 

Καμία άλλη πόλη, οπουδήποτε στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με την εορταστική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, με εκατομμύρια φώτα να συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου. Τα αμέτρητα φώτα παντού αποτελούν παράδοση, όπως και οι γεμάτοι δρόμοι από street cruisers, κίτρινα ταξί, τεράστιες λιμουζίνες και pick-up. 

Η περιήγηση με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE δημιουργεί μία ευχάριστη αντίθεση. Σχεδόν αθόρυβο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το MINI Electric δίνει μία γεύση από την αστική κινητικότητα του μέλλοντος ‘ολομόναχο’ στη Νέα Υόρκη. Το ηλεκτρικό MINI περνάει από όλα τα ορόσημα της γιορτινής Νέας Υόρκης και γνωρίζει τη δημοφιλέστερη πόλη του κόσμου, στη καλύτερη εποχή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA