Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και το μυαλό όλων βρίσκεται περισσότερο στις διακοπές, στα οικογενειακά τραπέζια, στα μελομακάρονα και τον Άγιο Βασίλη. Αυτές τις μέρες θα περάσουμε αρκετό χρόνο με την οικογένειά μας και η Nissan μας δίνει μία ωραία ιδέα να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Η Nissan προσφέρει χάρτινα χειροτεχνήματα σε πολύ δημοφιλή της μοντέλα τα οποία ο καθένας μπορεί να κατασκευάσει στο σπίτι του. Ανάμεσα στα χάρτινα μοντέλα της Nissan βρίσκονται το εμβληματικό GT-R, το ηλεκτρικό best seller Leaf, το ολοκαίνουργιο Ariya, αλλά και τα Note, Egrand, Rooxs, Kicks.

Αν μπείτε στην ειδική ιστοσελίδα που έχει φτιάξει η Nissan θα βρείτε όλα τα απαραίτητα σχέδια που χρειάζεστε για να κατασκευάσετε το δικό σας μοντέλο. Η διαδικασία είναι απλή και ο δημιουργικός χρόνος είναι πολύ σημαντικός και ευχάριστος για να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε μία όμορφη χειροτεχνία με τα παιδιά σας ή μόνοι σας.

Τα απαραίτητα είδη που χρειάζονται είναι σίγουρα λευκό χαρτί κατά προτίμηση με αυξημένο πάχος, ψαλίδι, κόλλα ταχείας πήξεως, χάρακας και κοπίδι. Για τη δημιουργία του ξεχωριστού GT-R θα χρειαστείτε επίσης μολύβι, λαβίδες και οδοντογλυφίδες. Μπείτε τώρα και «κατεβάστε» τα Nissan Paper Cars και ξεκινήστε άμεσα τη δική σας χειροτεχνία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA