Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας ιδιοκτήτης Bugatti Chiron, αποφάσισε να δοκιμάσει στο όριο τις δυνατότητες του γαλλικού hypercar. Για το λόγο αυτό βρέθηκε στην Αουτομπαν, τον παράδεισο όσων επιθυμούν να οδηγούν με τέρμα γκάζι δίχως περιορισμούς, καθώς σε ορισμένα σημεία των γερμανιικών αυτοκινητοδρόμων δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας. Έτσι, η Bugatti Chiron, όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, επιτάχυνε με μανία και άγγιξε μάλιστα τα 414 χλμ/ώρα - μία πραγματικά εξωπραγματική επίδοση.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το γαλλικό μοντέλο, που κινείται από ένα 16κύλινδρο κινητήρα 8,000 κυβικών εκατοστών με τέσσερα τούρμπο και αποδίδει 1.500 ίππους, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 420 χλμ/ώρα.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τα εντυπωσιακά νούμερα της απλής έκδοσης της Bugatti Chiron. Η έκδοση Super Sport 300+ μπορεί να φτάσει θεωρητικά μέχρι τα 490 χλμ/ώρα μέγιστη ταχύτητα, όμως η γαλλική εταιρεία την περιορίζει ηλεκτρονικά στα 440 χλμ/ώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA