Μενού
  • Α-
  • Α+

O μεγάλος τελικός του NFL για το 2022 είναι προ πυλών, με εκατομμύρια τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία να δουν ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο αγώνας του Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σε πάνω από 110 εκατομμύρια κόσμο. Οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο φέτος είναι οι Los Angeles Rams και Cincinnati Bengals.

Για το γεγονός αυτό η Nissan ετοίμασε μια σειρά από διαφημιστικά τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία «Thriller Driver» με πρωταγωνιστή το νέο Ζ που θα κυκλοφορήσει. Στην ταινία δράσης με στοιχεία κωμωδίας και θρίλερ πρωταγωνιστούν Οι Γιουτζίν Λέβι, Ντανάι Γκουρίρα και Ντέιβ Μπαουτίστα

Στα teaser spots, ο Λέβι ενσαρκώνει τον ήρωα «Dragon», πίσω από το τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου Nissan Z του 2023. Την ομάδα του πλαισιώνουν οι Γκουρίρα και Μπαουτίστα, ως «Hotshot» και «Pointman» αντίστοιχα.

Πέρα από τα νέα teaser τρέιλερ για το Super Bowl, η Nissan ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη. Η ιαπωνική φίρμα ξεκίνησε  μια κλήρωση για έναν τυχερό που θα  κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan Z του 2023. 

O τελικός του Super Bowl είναι προγραμματισμένος για τις 14 Φεβρουαρίου στη 1:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA