Μενού
  • Α-
  • Α+

Το gMotion του gazzetta.gr, το μεγαλύτερο online Μέσο για τα motorsport στην Ελλάδα, ανανεώθηκε για να συνεχίζει να ρίχνει γύρο στον ανταγωνισμό: Mε συναρπαστικά live για την F1 και το το MotoGP, την πιο άμεση ενημέρωση για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού και τις πλέον σημαντικές συνεντεύξεις, με τους δημιουργούς των εξελίξεων στους κορυφαίους αγωνιστικούς θεσμούς παγκοσμίως, παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Η πιο πλήρης ενημέρωση για την αυτοκίνηση

Στο ολοκαίνουργιο gMotion θα βρείτε όλα τα νέα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς επίσης παρουσιάσεις, δοκιμές, ρεπορτάζ, χρηστικά θέματα και όλες τις τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων, που συνθέτουν την πληρέστερη ύλη για την αυτοκίνηση στη χώρα μας. Ενημέρωση με ένταση αλλά και άποψη, η οποία δεν περιορίζεται μόνο online αλλά αποκτά και περιοδική μορφή, χάρη στο μηνιαίο ψηφιακό gMotion.

Νέα σχεδίαση, ακόμα πιο ευρεία θεματολογία

Αισθητικά και θεματικά το ανανεωμένο gMotion περνά στη νέα εποχή, ακολουθώντας τον εκσυγχρονισμό του gazzetta.gr τον Ιούνιο του 2021. Πολύ πιο εύχρηστο, με διακριτές ενότητες, πιο εύκολη πλοήγηση και μεγαλύτερη ευρύτητα θεμάτων, θα γίνει η αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια.

Η πιο πλούσια ύλη για τα motorsport, το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, έχει πλέον εμπλουτιστεί με χρηστικά θέματα καθώς και τιμοκαταλόγους, ώστε να έχετε όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε με ένα και μόνο κλικ.

Το νέο gMotion ήρθε για να σας ταξιδέψει στους πιο συναρπαστικούς δρόμους της αυτοκίνησης, με την εγκυρότητα και την αμεσότητα του gazzetta.gr.

Διαβάστε και το νέο τεύχος του περιοδικού gMotion εδώ:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA