Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς 7 της BMW και οι άνθρωποι της εταιρείας έδωσαν τις πρώτες λεπτομέρειες του μοντέλου. Τον Απρίλιο περιμένουμε να δούμε μαζί με τη σειρά 7 και την αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 η οποία θα αποτελέσει την πλέον πολυτελή πρόταση των Γερμανών στην κατηγορία των premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στην περίπτωση της νέας i7 το πιο χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι οι δίδυμοι προβολείς εμπρός και η μάσκα με τις χαρακτηριστικές γρίλιες τύπου «νεφρών» οι οποίες είναι φωτιζόμενες. Στο εσωτερικό υπάρχουν καινοτομίες μέσω των νέων My Modes και της τελευταίας γενιάς λειτουργικού iDrive. Εκτός από την οθόνη Curved Display η BMW έχει τοποθετήσει στο εσωτερικό μια νέα φωτεινή, λειτουργική λωρίδα στον πίνακα οργάνων και στις πόρτες προσφέροντας μια σύγχρονη και μοναδική ατμόσφαιρα. Το νέο σύστημα ονομάζεται Interaction Bar και διαθέτει ενσωματωμένους διακόπτες ελέγχου. 

Καινούρια είναι επίσης η κρυστάλλινη ηλιοροφή Sky Lounge, με λυχνίες LED που μπορούν να ρυθμίζονται ξεχωριστά. Για τους πίσω επιβάτες η BMW έχει τοποθετήσει την Theatre Screen των 31 ιντσών, ανάλυσης 8K, για την απόλυτη ψυχαγωγία στο ταξίδι μετατρέποντας το πίσω μέρος σε μια κινηματογραφική αίθουσα. 

Στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του BMW Group, ο  Φράνκ Γουέμπερ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, τομέας Εξέλιξης, τόνισε για τη νέα σειρά 7. «Η νέα BMW Σειρά 7 είναι πρωτοποριακή από κάθε άποψη. Η BMW Σειρά 7 συμβολίζει την καινοτόμα δύναμη της BMW όσο κανένα άλλο μοντέλο. Η αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 είναι επίσης η ισχυρότερη BMW Σειρά 7. Συνδυάζει την καλύτερη εμπειρία οδήγησης με την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία. Αυτό την καθιστά το ιδανικό όχημα για προοδευτικούς, υπεύθυνους στη λήψη αποφάσεων και πρωτοπόρους avant-garde πελάτες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA