Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «Alpemare Beach Club» της Τοσκάνης, ο Ολιβιέ Φρανσουά, CEO της FIAT, μαζί με τον Μαέστρο Αντρέα Μποτσέλι και τον γιο του και επίσης μουσικό Ματέο Μποτσέλι παρουσίασαν το νέο 500 «La Prima by Bocelli», καθώς και το νέο σύστημα ήχου JBL Premium Audio Mastered by Bocelli.

Ο Ολιβιέ Φρανσουά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης «Setting a new Tempo» αναφέρθηκε στο γρήγορο ρυθμό με τον οποίο η ιταλική μάρκα κινείται στο δρόμο της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης, αλλά και στην ξεχωριστή συνεργασία με την οικογένεια Μποτσέλι, η οποία οδήγησε στη δημιουργία αυτής της νέας έκδοσης του FIAT 500, που ενσωματώνει το εξελιγμένο ηχοσύστημα της JBL.

Μέσω μιας αποκλειστικής συνέντευξης, ο Ιταλός τενόρος εξήγησε τη δημιουργία αυτού του συστήματος υψηλής πιστότητας, το οποίο ρυθμίστηκε έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την αθόρυβη μετακίνηση που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο όπως το νέο 500.

Η τεχνολογία «Virtual Venues» της JBL εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον Μαέστρο Μποτσέλι ώστε να προσφέρει μια νέα εμπειρία ήχου. Το σύστημα προσφέρει τέσσερα προγράμματα που δημιουργούν συνθήκες αντίστοιχες με μέρη που ο Ιταλός τενόρος αγαπά να απολαμβάνει τη μουσική:

- My Music Room το οποίο μετατρέπει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε ένα δωμάτιο με «ζεστό» ήχο. Όπως εξηγεί και ο Μαέστρος: «Είναι ο αγαπημένος μου χώρος για να ακούω μουσική στο σπίτι. Ένας φιλικός και ζεστός χώρος αφιερωμένος στην ακουστική τελειότητα.»

- My Recording Studio. «Το σύστημα προσομοιώνει την ακουστική του προσωπικού μου studio ηχογράφησης, ένα χώρο τεχνολογίας που επιτρέπει στον καλλιτέχνη να αναζητήσει την τελειότητα», σημειώνει ο Μαέστρος.

- G. Verdi Opera House. Το πρόγραμμα δίνει στον ακροατή την καλύτερη θέση σε ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία για τη μουσική, την Όπερα Giuseppe Verdi στην Πίζα. «Εκεί έκανα το ντεμπούτο μου και αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη από άποψη ηχητικής στον κόσμο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο 500 δίνει μια πολύ καλή γεύση από αυτό το μοναδικό χώρο», αναφέρει ο Μποτσέλι.

- My Open-air Arena. Η ατμόσφαιρα και η δυναμική μια συναυλίας σε ανοικτό χώρο παίρνει ζωή από τη συγκεκριμένη επιλογή στο σύστημα της JBL. «Η ακουστική έχει εμπνευστεί από το ‘Teatro del Silenzio’,που βρίσκεται στην Τοσκάνη και δίνει την τέλεια δυναμική και ενέργεια που παίρνει κανείς από μια συναυλία σε ανοικτό χώρο», συμπληρώνει ο Μαέστρος.

https://www.youtube.com/watch?v=dBozCcFdJUg
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA